Szállítási információk

Fizetési és szállítási feltételek

Az árut személyes átvétellel, illetve kiszállítással rendelheti meg.

Személyes átvétel választása esetén az árut a 1047 Budapest Tinódi utca 22 szám alatti telephelyünkön, a rendelés leadásakor visszaigazolt időponttól számított egy héten belül. Ha a megrendelést követő egy héten belül nem veszi át a megrendelt árut, rendelését automatikusan töröljük.

Kiszállítással történő megrendelés esetén a Magyar Posta Futárszolgálatával kézbesítjük a megrendelt terméket. A rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül. A web áruházban feltüntetett készletek változásának jogát fent tartjuk, tájékoztató jelleggel szerepeltetjük oldalunkon. Amennyiben az áru 3-5 munkanapon belül nem érkezik meg, kérem keressen bennünket. +36-30/299-51-29-es telefonszámon.

Mit jelent és miért előnyös a személyes átvétel?

A Székely 94 Bt telephelyén történő személyes áruátvétel esetén, a telephelyen dolgozó magasan képzett kollégáink teljes szakértelme a rendelkezésére áll, így Ön biztos lehet benne, hogy azt kapja majd, amire valóban szüksége van. Felesleges költségek, téves rendelések, idegeskedés és késedelem nélkül

Milyen módon fizetheti a megrendelt árut?

A rendelés leadásakor két fizetési mód közül választhat, a megjelölt szállítási módtól függően. Amennyiben az árut kiszállítással kéri, a Volksbanknál biztosított biztonságos online bankkártyás átutalással előre rendezheti számláját, melyet a kiszállításkor kézhez kap.

Ha személyesen veszi át a megrendelt árut, a webáruházban csak a készpénzes fizetési módot választhatja.

 

 

 

 

 

Powered by: OpenCart
Székely94 bt. webshop © 2020