Felhasználási feltételek

Általános felhasználási és szerződési feltételek

Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) alkalmazása: Amennyiben a feltételeket egyértelmű írásos megegyezés alapján nem módosítják a felek, akkor a következő feltételek vonatkoznak az összes jelenlegi és jövőbeni szállításra és szolgáltatásra. A jelenlegi ÁSZF megtalálható a következő honlap címen: www.szekely94.hu/webshop .

 

1.Regisztráció

A vásárlás előtt kérjük, regisztrálja adatait. A regisztrációt követően felhasználóneve és jelszava segítségével tud belépni. Az adatok helyességét jóváhagyás előtt ellenőrizheti, adatait módosíthatja, rendszerünkből adatainak törlését bármikor kezdeményezheti e-mailben. A Székely 94 bt webshopban történő böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció.

 

 

2.Megrendelés, árak

 1. A megrendelés elküldése írásbeli szerződésnek tekinthető, mely a megrendelő és a Székely 94 Bt. között magyar nyelven jött létre.
 2. A Székely 94 Bt. a már leadott megrendeléseket nyilvántartja, és azok a megrendelő számára bármikor hozzáférhetőek.
 3. A Kosár gombra kattintva lehet az egyes termékeket a Kosárba betenni, de ez

még nem jelent vásárlást. A Kosár véglegesítésével a megrendelés a Pénztárba kerül. A megrendelés jóváhagyása előtt a Kosár tartalma ellenőrizhető, módosítható, a megrendelés megszakítható. Egy adott megrendelés elküldött adatai a vásárlás véglegesítését követően már nem módosíthatók. A Székely 94 Bt web áruház a megrendelésről visszaigazoló e-mailt küld.

 1. A folyamatban lévő és a korábbi, lezárt megrendelések a Rendeléseim menüpont alatt követhetők.
 2. Telephelyen történő átvétel: amennyiben telephelyünkön személyesen kívánja

átvenni a megrendelt terméket, ezt a megrendeléstől számított 1 héten belül meg kell tennie. Ennek lejárta után a megrendelést semmisnek tekintjük és a terméket újra eladásra kínáljuk.

 1. A termékek mellett minden esetben fel van tüntetve a kedvezmény nélküli webshop ár.
 2. A feltüntetett árak bruttó magyar forintban kifejezett árak. Ezen árak minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t, de a házhozszállítás költségeit nem.

 

 

3.Garancia, szavatosság

 1. A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomag sértetlenségét ellenőrizni, majd az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

 

 1. A Székely 94 Bt. webshop fenntartja az árváltoztatás jogát, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk. A Székely 94 Bt webshop fenntartja a jogot az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére.
 2. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az online megtalálható a Székely 94 Bt weboldalon és a webshopban.
 3. Székely 94 Bt webshop oldalon található termékek jellemzően raktáron vannak.

Az aktuális készletinformációk minden termék mellet megjelennek. Amennyiben a megrendelés után mégis kiderül, hogy a termék nincs raktáron, a Székely 94 Bt webshop felveszi a vásárlóval a kapcsolatot, és a megrendelés módosulhat, vagy az esetlegesen előre kifizetett összeget visszatérítjük. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.

 1. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

 

 

4.Házhozszállítás

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre. Kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni kiszállítással. Házhoz szállításban partnerünk a Magyar Posta Zrt.

5.Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani. Ha technikai okok miatt téves ár jelenik meg az oldalon, a megrendelést nem tudjuk elfogadni, és telefonon felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot. A fizetés történhet online bankkártyával és személyes átvételkor készpénzben a telephelyen.

 1. Online bankkártyás fizetés

A Székely 94 Bt webshop a Volksbank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.

A webshop kizárólag a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Volksbank pedig a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a webshop nem értesül, azokat csak a Volksbank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a webshop oldala tájékoztatja.

A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Elfogadott kártyák:

Az OTP internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a Volksbank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a webshop oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

6.Csere

 1. Amennyiben a megrendelt termék bármilyen okból nem megfelelő, és a vásárló cserét kér, akkor a visszaküldés és az újbóli postázás költsége is a vásárlót terheli. Csere a megrendeléstől számított nyolc napon belül kérhető. Csak hiánytalan, gyári csomagolású nem használt terméket áll módunkban kicserélni, visszavenni.

 

7.Elállás

 1. Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek mellet nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Minden esetben a vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
 2. A Székely 94 Bt webshop kizárólag bontatlan, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.
 3. Pénz visszafizetés kizárólag személyesen, vagy banki átutalással történik. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

8.Reklamáció

 1. Amennyiben a vásárolt termékkel kapcsolatban mennyiségi és/vagy minőségi kifogás áll fenn a szállító a kifogásolt terméket visszaszállítja feltéve hogy a reklamáció az átadás során megtörtént. Jogos reklamáció esetén az új termék kiszállításának a díja az eladót terheli.
 2. Panaszügyintézés helye (1997.évi CLV törvény rendelkezései alapján):
  1. telefonon: +36 30/299-51-29,
  2. személyesen szóban itt:
   1. az áru átvételének helyén, vagy
   2. a Székely 94 Bt. központjában a vevőszolgálaton: 1047 Budapest Tinódi utca 22.
  3. levélben: Székely 94 Bt. ügyfélszolgálata, 2120 Dunakeszi Katona József u 23.
  4. e-mailben: szekely94bt@gmail.com

 

9.A reklamáció kivizsgálásának határideje és módja

 1. A Székely 94 Bt. a panasz kivizsgálását és azzal kapcsolatos döntését a jogszabályban előírt határidőkre figyelemmel az alábbiakban megjelölt határidőn belül teljesíti:
  1. Egyszerű reklamáció: 3 munkanap
  2. Közepes bonyolultságú reklamációk: 5 munkanap
  3. Bonyolult reklamációk: 10 munkanap
 2. A reklamáció bonyolultságának megítélése a vevőszolgálat feladata. Ha a reklamációt a vevőszolgálat nem egyszerű reklamációnak minősíti, úgy az eltérő minősítést jelez a vásárló felé. Ha határidőt valamilyen ok miatt meg kell hosszabbítani, erről tájékoztatja az ügyfelet az indok pontos megjelölésével.
 3. A felmerülő panaszokat - amennyiben ez lehetséges - helyben és azonnal orvosolni kell.
 4. Amennyiben ez nem lehetséges, vagy a panaszos nem fogadja el a helyben felkínált megoldást, gondoskodni kell a panasz szabályozott és a szervezeti hierarchiában követhető továbbításáról.

 

10.Felelősség korlátozása

 1. A Székely 94 Bt webshop weboldalon és áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
 2. A Székely 94 Bt webshop semmilyen módon nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Székely 94 Bt webshophoz való csatlakozás során vagy miatt következett be.
 3. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépéntárolt adatait a behatolóktól. A Székely 94 Bt webshop nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
 4. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Székely 94 Bt webshop szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, megrendelését, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

 

11.Egyéb tudnivalók

 1. A Székely 94 Bt webshopból történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a vásárlási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével.
 2. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Székely 94 Bt webshop felelősséget nem vállal.
 3. A szekely94.hu weboldal bármilyen része, így a képi és szöveges tartalmak is kizárólag a Székely 94 Bt webshop üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulásával, és a forrás megjelölésével használhatók fel!

 

Cégünk elérhetőségei / adatai Cégnév/üzemeltető: Székely 94 Bt. Cégjegyzék szám:

Székhely: 2120 Dunakeszi, Katona József utca 23.

Telephely: 1047 Budapest, Tinódi utca 22.

Adószám: 22226927-2-13

Cégjegyzékszám: 13 06 055701

Felelős kapcsolattartó: Székely L. Ernő / ügyvezető

Tel.: +36-30/299-51-29

e-mail: szekely94bt@gmail.com

Ügyfélszolgálat: 1047 Budapest Tinódi u. 22.

Tel.: +36-30/299-51-29

Nyitva tartás: H-P 9:00-18:00 óráig

Powered by: OpenCart
Székely94 bt. webshop © 2020